ข่าว

สัมมนา

images

“Thai Bulletin of Pharmaceutical Sciences” ...

NEWS.New Thai-Journal Impact Factor for “Thai Bulletin of Pharmaceutical Sciences” released. According to Thai-Journal Citation Index Center (TCI), the new impact factor (2559/2016) for Thai Bulletin of Pharmaceutical Sciences, published by Faculty of Pharmacy, Silpakorn University, is 0.179, ranking 51 out of 272 TCI-indexed Sciences and Technology journals. Thank you to Authors, Reviewers and Readers for their valuable contribution to the journal.